تبلیغات
 هنرآشپزی - مسقطی

مسقطی

مسقطی

Image result for ‫ادامه مطلب متحرک‬‎
مواد لازممیزان
1نشاسته ۲۰۰ گرم
2شکر ۴۰۰ گرم
3آب ۶ تا ۷ پیمانه
4گلاب نصف پپیمانه
5روغن آب کرده ۱۰۰ گرم
6خلال بادام بوداده ۱۰۰ گرم
میزان کالری270 cal در ۱۰۰ گرم
میزان چربی29G


مسقطی یکی از دسرهای ایرانی میباشد که اصالتی شیرازی دارد و به دو روش مسقطی شیرازی و مسقطی زعفرانیتهیه میگردد ، در این مقاله طرز تهیه نوع شیرازی مدنظر است .

طرز تهیه:

برای تهیه مسقطی نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد میکنیم و در ظرف لعابی تمیزی میریزیم سپس ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم میزنیم تا مایه جوش آید و کمی غلیظ  شود

 سپس شکر و گلاب را اضافه میکنیم و خلال بادام را میشوئیم و داخل آن می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه میکنیم ومسقطی را بهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط شود

مایه غلیظ را در پیاله های کوچک بلوری میریزیم و روی آنرا با کمی پسته چرخ کرده تزئین مینماییم . ممکن است به جای ۱۰۰ گرم روغن ۱۵۰ گرم کره را بدون داغ کردن و جرم گرفتن مصرف نمود.

ممکن است نشاسته کمی ترش باشد در اینصورت باید مقداری ابسرد روی نشاسته ریخت ، مخلوط نمود و بعد از رسوب شدن نشاسته آب آنرا خالی کرد و بعد آب منظور شده را به آن مخلوط نمود .




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، ایرانی، مسقطی، شیرازی، زعفرانی، خوشمزه، اصالت،  

تاریخ : چهارشنبه 4 بهمن 1396 | 12:21 ب.ظ | نویسنده : مرضیه حبیبی | نظرات


  • paper | فروش بک لینک قوی | فروش لینک ارزان
  • خبرهای جدید در راه است | خرید رپورتاژ آگهی