تبلیغات
 هنرآشپزی - دلمه بادمجان

دلمه بادمجان

طرز تهیه دلمه بادمجان

Image result for ‫ادامه مطلب متحرک‬‎
مواد لازممیزان
1بادمجان قلمی متوسط ۸ عدد
2یا بادمجان دلمه ای ۳ عدد
3گوشت چرخ کرده نیم کیلو
4سبزی دلمه نیم کیلو
5برنج ۲۰۰ گرم یا یک پیمانه
6پیاز سرخ کرده دو تا سه قاشق سوپخوری
7روغن ۱ پیمانه ۲۰۰ گرم
8رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
9آبلیمو بمقدار کافی
10شکر در صورت تمایل ۱ قاشق سوپ خوری
میزان کالری280 cal در 100 گرم
میزان چربی15 gr



دلمه بادمجان یکی از آسانترین در عین حال خوشمزه ترین انواع دلمه میباشد که به آسانی قابل تهیه و زمان پخت کوتاهی دارد .

طرز تهیه

دلمه بادمجان : گوشت چرخ کرده را با با پیاز سرخ می کنیم تا حدی که آب گوشت کشیده شود ، بعد یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل و یک لیوان آب گوجه فرنگی و نصف قاشق رب گوجه فرنگی را داخل گوشت ریخته و حرارت را ملایم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود

سبزی را به دقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم ، سپس گوشت را از روی آتش برمیداریم و با سبزی مخلوط می کنیم بعد برنج را با دو لیوان آب و کمی نمک یکی دو جوش میدهید تا کمی نرم شود ، سپس در آبکشی میریزیم و با مایه گوشت و سبزی مخلوط می نمائیم.

ممکن است داخل این مایه دوتا سه عدد تخم مرغ سفت نیز رنده کرد و مایه را آماده و کنار میگذاریم آنگاه پوست بادمجان ها را می کنیم و سر بادمجان را بشكل دایره کوچک عمیق برمیداریم بعد داخل بادنجان را دیواره و ته خالی می کنیم بطوریکه بادمجان سوراخ نشود و به قطر دو سانتیمتر باقی بماند.

سپس داخل و اطراف بادمجان را کمی نمک میزنیم و با مایه دلمه پر میکنیم و در بادمجان ها را می گذاریم و کمی فشار می دهیم تا نیافتد بعد روغن را در ظرفی میریزیم و اطراف بادنجانها را در روغن سرخ میکنیم سپس بادنجانها را در ظرف مناسبی در یک ردیف می چینیم و نصف قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب گوشت یا آب ساده حل میکنیم و داخل ظرف بادمجان میریزیم و یا در صورت مصرف آب گوجه فرنگی آنرا اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و یکی دو قاشق آب لیمو و در صورت تمایل یک قاشق شکر در ظرف دلمه میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آهسته بجوشد تا دلمه بپزد اما له نشود و در صورتی که با این مقدار آب دلمه پخته نشد ممکن است کمی آب اضافه کنیم ، وقتی دلمه ها آماده شدند ( باید آب آن کاملا تبخیر شده باشد ) آنها را در ظرف می چینیم و ممکن است یک پیمانه سس گوجه فرنگی که با سه چهار قاشق خامه مخلوط شده باشد روی دلمه بادمجان ها بدهیم و بقیه را در سس خوری بریزیم و با دلمه ها سرو گردد.

طرز ترکیب سبزی دلمه بادمجان (قابل استفاده برای اکثر دلمه ها) : تره ، جعفری ،نعناع ، ترخان ، پیازچه




طبقه بندی: غذای ایرانی، 
برچسب ها: دلمه، بادمجان، غذای ایرانی، آسان ترین، خوشمزه ترین، زمان پخت کوتاه، سالم،  

تاریخ : چهارشنبه 4 بهمن 1396 | 12:13 ب.ظ | نویسنده : مرضیه حبیبی | نظرات


  • paper | فروش بک لینک قوی | فروش لینک ارزان
  • خبرهای جدید در راه است | خرید رپورتاژ آگهی