تبلیغات
 هنرآشپزی - ته چین مرغ

ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ
Image result for ‫ادامه مطلب متحرک‬‎
مواد لازممیزان
1برای ۶ تا ۸ نفر
2گوشت بره دو کیلو
3یا یک عدد مرغ پاک کرده یک و نیم کیلویی
4ماست کیسه یک کیلو
5زعفران سائیده دو قاشق مرباخوری
6برنج یک کیلو
7روغن دو و نیم کیلو
8تخم مرغ پنج تا شش عدد
میزان کالری880 cal در 100 گرم
میزان چربی15 gr


‎طرز تهیه:

ته چین مرغ یا گوشت بره از آن دسته غذا هایی میباشد که براحتی در منزل هم بصورت ته چین مرغ مجلسی در فر یا بدون فر به همراه بادمجان قابل تهیه میباشد.

مرغ یا گوشت بره را پخته بطوریکه پس از پختن یك  استکان آب داشته باشد  استخوانهای مرغ یا بره را میگیریم و زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم.ماست را بهم میزنیم و نصف از زعفران سائیده حل شده در آبجوش را در کمی نمک فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست میریزیم و بهم میزنیم و گوشت مرغ یا بره را در ماست می خوابانیم و ( بهتر است گوشت را روز یا شب قبل در ماست بخوابانیم)

پلو را آبکش میکنیم ته یک ظرف نسوز را دو سه عدد زرده تخم مرغ ، نصف از روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت را در آن خوابانده ایم در آن میریزیم و دو سه کفگیر برنج در این مایه میریزیم و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف میکنیم

مقداری گوشت روی برنج می چینیم و مقداری برنج روى آن و بقیه گوشت را روی برنج میریزیم و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم و با قاشق برنج را کمی فشار میدهیم که به هم بچسبد و آب مرغ را با بقیه زعفران و سه قاشق سوپخوری روغن آب کرده و با بقیه ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط میکنیم

این مایه را روی سطح برنج میدهیم در ظرف را می بندیم و بدون فرظرف را روی اتش قرار میدهیم تا دو ساعت میگذاریم دم بکشد (با فر حرارت فر ۳۵۰ درجه فارنهایت بمدت یک ساعت ونیم ) توضیح اینکه  هر قدر حرارت ملایم تر و مدت طبخ  ته چین مرغ یا بره طولانی تر باشد ته دیگ ته چین مرغ کلفت تر میشود ، در کشیدن کمی روغن داغ کرده روی ته هنگام سرو ته چین كمی روغن آب كرده و روی برنج میدهیم

در صورتیکه در ظرف نسوز آماده کردیم ممکن است بطور قالبی در دیس برگردانیم و در صورتی که در دیگ مسی تهیه نمودیم دیگ را از روی اتش برمیداریم و در ظرف آب سردی قرار میدهیم تا کمی سرد شود و موقع کشیدن بطوری که گوشت و برنج از هم جدا نشود بصورت تکه تکه برنج را با کفگیر در دیس میکشیم و دقت میکنیم دیگ آن با مقداری گوشت و برنج از ته دیگ جدا شود و این ته دیگ را روی دیس پلو می چینیم

ممکن است ته چین را در تابه مسی متناسب با مقدار مواد تهیه کرد در این صورت ممکن است قطر برنج کمترو ته دیگ آن بیشتر میشود .ممكن است دو کیلو ماست کیسه را در دستمالی بریزیم آب آن که گرفته شد و در حدود یک کیلو گردید بصورت طرز تهیه فوق مصرف کنیم .





طبقه بندی: غذای ایرانی، 
برچسب ها: ته چین، مرغ، غذای ایرانی، راحت، بدون فر، مجلسی، منزل،  

تاریخ : چهارشنبه 4 بهمن 1396 | 11:42 ق.ظ | نویسنده : مرضیه حبیبی | نظرات


  • paper | فروش بک لینک قوی | فروش لینک ارزان
  • خبرهای جدید در راه است | خرید رپورتاژ آگهی