تبلیغات
 هنرآشپزی - کاچی غذای سنتی ایرانی

کاچی غذای سنتی ایرانی


کاچی غذای سنتی ایرانی

Image result for ‫ادامه مطلب متحرک‬‎
مواد لازم:
آرد ۲ لیوان
نبات کوبیده شده ۲ لیوان
 روغن زرد ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
گلاب نصف فنجان 
زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری
خلال بادام ۵۰ گرم
پودر پسته و دارچین به مقدار کافی 

طرزتهیه :
روغن را داغ کرده، آرد گندم یا برنج را در آن بریزید و صبر کنید تا سرخ شود، سپس آب، شکر و زعفران
را به آن اضافه کنید.
نبات کوبیده شده را با ۴ لیوان آب می گذاریم بجوشد.
سپس آن را صاف کرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار
می گذاریم.
روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد مینامیم) را در یک قابلمه ریخته، پس از
آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه می کنیم.
بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم.
شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه
کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد).
در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت را
کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود.
خلال بادام را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جابیفتد .
در صورتی که کاچی کمی سفت شد، می توانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد.
معمولاً این نوع کاچی را برای خانم های تازه زایمان کرده، می پزند.
از آنجایی که این غذا دارای خواص غذایی سرشاری است, خوردن آن را به دخترانی که به دوران بلوغ میرسند
توصیه می کنیم.



طبقه بندی: غذای ایرانی، 
برچسب ها: کاچی، سنتی، غذای ایرانی، خواص غذایی، سرشار، دختران،  

تاریخ : سه شنبه 3 بهمن 1396 | 11:59 ق.ظ | نویسنده : مرضیه حبیبی | نظرات


  • paper | فروش بک لینک قوی | فروش لینک ارزان
  • خبرهای جدید در راه است | خرید رپورتاژ آگهی