تبلیغات
 هنرآشپزی - استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک

استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک

استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک
Image result for ‫ادامه مطلب متحرک‬‎

استیک مرغ زعفرانی ,در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه کباب مصرف شود. نان سنگک هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم.

مواد لازم استیک مرغ زعفرانی برای ۲ نفر:

سینه مرغ : ۲ عدد
پیاز متوسط : یک عدد، رنده شده
زعفران دم‌کرده :۶ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو : ۴قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

مواد لازم برای سس ماست:

ماست خامه‌ای : نیم پیمانه
خیارشور متوسط : یک عدد، نگینی
سس خردل : یک قاشق غذاخوری
آبلیمو : ۴قاشق غذاخوری
نعناع ساطوری : ۲ قاشق غذاخوری
نان سنگک : نصف،خرد شده

روش تهیه:

۱٫ هر نصف سینه مرغ را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود.

۲٫ آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید.

۳٫ سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل ۲ ساعت در مایه زعفران بخوابانید.

۴٫ روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینه‌های مرغ را ۱۵ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.

۵٫ مرغ را از تابه درآورده و کنار بگذارید.

۶٫ تکه‌‌های نان را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید.

۷٫ مرغ و تکه‌های نان را در ظرف کشیده و سس را روی آن داده و سرو کنید.




طبقه بندی: غذای خارجی، 
برچسب ها: استیک، مرغ، سنگک، زعفرانی، کباب، رژیمی، سبوس دار،  

تاریخ : سه شنبه 3 بهمن 1396 | 11:42 ق.ظ | نویسنده : مرضیه حبیبی | نظرات


  • paper | فروش بک لینک قوی | فروش لینک ارزان
  • خبرهای جدید در راه است | خرید رپورتاژ آگهی