تبلیغات
 هنرآشپزی - ژله‌ی قالبی میوه‌ ای

ژله‌ی قالبی میوه‌ ای

Image result for ‫ادامه مطلب متحرک‬‎

مواد لازم

پودر ژله در دو رنگ و طعم متفاوت از هر کدام دو بسته (ترجیحاً پرتغالی و آلوئه‌ورا)

 آب سرد:یک پیمانه

آب جوش:یک پیمانه

موز خرد شده:یک عدد متوسط

سیب حلقه شده:یک عدد متوسط

ورقه‌ی ژلاتین:سه تا چهار عدد

طرز تهیه

در ظرفی مناسب، یکی از پودر ژله‌ها و دو برگه‌ی ژلاتین را با یک پیمانه آب جوش به‌خوبی حل کنید.

بلافاصله آب سرد را به آن اضافه کرده و دوباره به‌خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

قالبی مربع شکل را انتخاب کرده و مایع بدست آمده را درون آن بریزید.

بهتر است انتها و ابتدای قالب از سطح یکسانی برخوردار باشد تا شکل ژله‌ی قالبی شما شکیل‌تر شود.

موزهای برش خورده را به آرامی روی ژله‌ها ریخته و با سلفون روی قالب را به‌خوبی بپوشانید. سپس قالب را برعکس کنید و درون یخچال به مدت زمان نیم ساعت قرار دهید.

سعی کنید از بسته بودن درب قالب توسط سلفون به‌خوبی اطمینان یابید تا هنگام برگرداندن آن (سرو ته کردن)، مایعی خارج نشود.

پس از بسته شدن ژله، آن را درون قالب دیگری با همان اندازه قرار دهید. درون ظرف دیگری، پودر ژله‌ی باقی‌مانده و برگه‌های ژلاتین را نیز همانند ژله‌ی قبلی آماده کنید.

سپس آن‌ها را روی ژله‌ای که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و برش‌های سیب را نیز به آن اضافه کنید.

به مدت ۳۰ دقیقه‌ی دیگر اجازه دهید قالب در یخچال بماند تا بسته شود. پس از این مدت زمان، ژله‌ی قالبی آماده‌ی سرو است.




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: ژله، قالبی، میوه ای، دسر، ژلاتین، قالب، خوشمزه،  

تاریخ : سه شنبه 3 بهمن 1396 | 10:52 ق.ظ | نویسنده : مرضیه حبیبی | نظرات


  • paper | فروش بک لینک قوی | فروش لینک ارزان
  • خبرهای جدید در راه است | خرید رپورتاژ آگهی