تبلیغات
 هنرآشپزی - ترافل توت فرنگی با کاسترد

ترافل توت فرنگی با کاسترد

Image result for ‫ادامه مطلب متحرک‬‎

مواد لازم ترافل میوه (برای ۶-۸ نفر)

توت فرنگی یخ زده:۲۰۰ گرم

پودر قند:۶۰ گرم

آب:۲ قاشق غذا خوری

پوست رنده شده لیمو:نصف عدد

پنیر خامه ایی:۲۵۰ گرم

ماست توت فرنگی:نیم لیتر

شیرینی تر رولت:به مقدار لازم

کاسترد آماده نیم لیتر

توت فرنگی تازه:۲۰۰  گرم

خامه فرم گرفته:برای تزیین

 Image result for ‫ترافل توت فرنگی با کاسترد‬‎

طرز تهیه ترافل میوه

مرحله ۱ – تهیه سس توت فرنگی

در مرجله اول باید سس را اماده کنید.

برای تهیه سس،توت فرنگی های یخ زده را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود، با یک قاشق توت فرنگی ها را کمی له کنید .

سپس پوست لیموترش رنده شده ، شکرو آب را اضافه کنیدو اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بپزد تا سس شما غلیظ شود .

سپس زیر حرارت را خاموش کنید و سس را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

مرحله ۲

پنیر خامه ای و ماست میوه ایی را در مخلوط کن بریزید تا به خوبی مخلوط شوند.

ظرف دسر را آماده کنید و کف ظرف را با رولت بپوشانید. روی رولت کمی پودر قند بپاشید. کاستارد را روی آن بریزید و ترکیب ماست و پنیر را روی کاسترد بریزید.

در لایه بعدی سس توت فرنگی را روی ترکیب ماست و پنیر ریخته و یک لایه توت فرنگی روی آن اضافه کنید.

ترتیب لایه ها را از ابتدا تا انتها تکرار کنید تا مواد تمام شود.

روی دسر را می توانید با خامه فرم گرفته و سس توت فرنگی و توت فرنگی های اسلایس شده تزیین کنید.

دسر شما آماده می باشد ولی برای سرو کردن دسر باید حدود یک ساعت در یخچال سرد شود تا دسر شما جا بیفتد و خنک شود .

نکته: 

در صورت تمایل میتوانید کرم کاسترد را با پودر کاسترد تهیه کنید.

طرز تهیه کرم کاسترد را در اینجا بخوانید

 در صورت تمایل می توانید میوه های تابستانی دیگر مثل هلو و …را جایگزین کنید و یا با چند نوع میوه ترکیبی تهیه کنید.

 




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: ترافل، دسر، خوشمزه، توت فرنگی، کاسترد، میوه ای، ترکیبی،  

تاریخ : یکشنبه 1 بهمن 1396 | 07:43 ب.ظ | نویسنده : مرضیه حبیبی | نظرات


  • paper | فروش بک لینک قوی | فروش لینک ارزان
  • خبرهای جدید در راه است | خرید رپورتاژ آگهی