تبلیغات
 هنرآشپزی - پنکیک بلوبری

پنکیک بلوبری

Image result for ‫ادامه مطلب متحرک‬‎

 مواد لازم:

آرد:یک و یک چهارم پیمانه

شکر:۲ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر:۱ قاشق چای خوری

جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چای خوری

نمک:نوک انگشت

تخم مرغ:۱ عدد

شیر:۱ پیمانه

ماست:۱/۴ پیمانه

کره:۱ قاشق غذاخوری

بلوبری: دو و نیم پیمانه

روغن: قدری

شیره درخت افرا:۱/۲ پیمانه

 شکر قهوه ای: ۱/۴ پیمانه

 پودر دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1- برای تهیه پنکیک ها، آرد را با شکر، بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک ترکیب کنید. تخم مرغ، شیر، ماست و کره آب شده را به آن ها اضافه کنید و تا یکدست شوند، با هم ترکیب کنید.

2- ماهیتابه ای روی حرارت متوسط گرم کرده و آن را با کمی روغن چرب کنید. با ملاقه از خمیر در ماهیتابه بریزید و مقداری بلوبری روی آن پخش کنید. آن را تا طلایی شود، بپزید و بعد برگردانید تا از طرف دیگر هم پخته و طلایی شود. آن ها را تا زمان سرو گم نگه دارید.

3- برای تهیه شیره، شیره درخت افرا (یا عسل) را به همراه شکر قهوه ای روی حرارت گذاشته. مدام مواد را هم بزنید تا شکر حل شود. ۱ پیمانه بلوبری و پودر دارچین را اضافه کرده و بگذارید تا مواد قل بزند. شیره را از روی حرارت برداشته و در کنار پنکیک ها سرو کنید.





طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: پنکیک، بلوبری، دسر، سرو، شیره، افرا، عسل،  

تاریخ : شنبه 30 دی 1396 | 12:45 ب.ظ | نویسنده : مرضیه حبیبی | نظرات


  • paper | فروش بک لینک قوی | فروش لینک ارزان
  • خبرهای جدید در راه است | خرید رپورتاژ آگهی