تبلیغات
 هنرآشپزی - خورشت قیمه

خورشت قیمه


طرز تهیه خورش قیمه خوش طعم و جا افتاده آموزش درست کردن خورش قیمه طرز تهیه خورش قیمه خوش طعم و جا افتاده طرز تهیه خورشت قیمه نکاتی برای تهیه خورش قیمه جا افتاده و خوش طعم نحوه پخت خورشت قیمه خوشمزه طرز تهیه خورش قیمه جا افتاده ترفند هایی برای جا افتادن و خوشمزه شدن خورشت قیمه نکاتی برای جا افتادن خورشت قیمه طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه طرز تهیه خورش قیمه جا افتاده

Image result for ‫ادامه مطلب متحرک‬‎
مواد لازم 

گوشت خورشتی 4 کیلو
پیاز 3 کیلو
لپه 6 لیوان دسته دار
زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
رب 650 گرم
لیمو عمانی 300 گرم
سیب زمینی 5 کیلو
زعفران دم کرده  یک قوری کوچک
نمک به میزان لازم
دنبه  نیم کیلو
برنج 8 کیلو
روغن  به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه خوش طعم و جا افتاده آموزش درست کردن خورش قیمه طرز تهیه خورش قیمه خوش طعم و جا افتاده طرز تهیه خورشت قیمه نکاتی برای تهیه خورش قیمه جا افتاده و خوش طعم نحوه پخت خورشت قیمه خوشمزه طرز تهیه خورش قیمه جا افتاده ترفند هایی برای جا افتادن و خوشمزه شدن خورشت قیمه نکاتی برای جا افتادن خورشت قیمه طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه طرز تهیه خورش قیمه جا افتاده

طرز تهیه خورش

برای تهیه قیمه نذری از شب قبل لپه را خیس کنید. چند ساعت خیس بخوره کافیه. گوشت رو از روز قبل پاک کرده و خورد کنید.

روز پخت قیمه، دیگ مناسب رو انتخاب کنید. به مقدار مناسب روغن داخل دیگ بریزید.

مقدار روغن به قدری باشه که کمی از کف دیگه بالاتر بیاد. اول گوشت خورد شده رو داخل دیگ بریزید. کمی تفت دهید.

سپس پیاز خلال شده رو به گوشت اضافه کنید. خوب که تفت خوردن و گوشت رنگش عوض شد، و پیاز نرم شد کافیه.

لپه ای که خیس کرده بودین آبکشی کنید. لپه رو به مواد اضافه کنید.

کمی لپه رو تفت بدین. به تقت زیادی نیاز نداره. به مقدار مناسب زردچوبه و کمی فلفل به مواد بزنید و خوب هم بزنید.

بعد رب رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس به مقدار مناسبی آب درون دیگ بریزید.

بعد از جوش اومدن آب خورش، زیر دیگ رو کم کنید. اجازه بدین که خورشت بپزه و جا بیافته.

زمانی که گوشت پخت، تقریبا نیم ساعت آخر پخت، زعفرون دم کرده، لیمو عمانی و نمک به خورش بزنید.

بعد از اینکه خورش کاملا جا افتاد، زیرش رو خاموش کنید.

طرز تهیه چلو 

برنج رو آبکشی کنید و دم بذارید. سیب زمینی های خورد شده را سرخ کنید.

در نهایت برنج، خورش و سیب زمینی سرخ شده را در ظرف های مناسب بریزید.




طبقه بندی: غذای ایرانی، 
برچسب ها: غذای ایرانی، خورش قیمه، نذری، زعفران، پلو، عمانی،  

تاریخ : چهارشنبه 27 دی 1396 | 06:39 ب.ظ | نویسنده : مرضیه حبیبی | نظرات


  • paper | فروش بک لینک قوی | فروش لینک ارزان
  • خبرهای جدید در راه است | خرید رپورتاژ آگهی