تبلیغات
 هنرآشپزی - بهترین سرآشپز ایران

بسیاری از کسانی که سال ها در زمینه آشپزی در رستوران ها فعالیت دارند خود را یکی از بهترین سرآشپزها در ایران می دانند، اما این سوال پیش می آید که واقعا بهترین سرآشپز در ایران چه کسی است؟
آشپزی یک هنر است که فکر و دستان یک آشپز را به تولید خوراکی که باید از نظر طعم و بو و رنگ در مرحله حرفه ای باشد، و حالا اگر خوراک های تزئینی باشد هنر او بیشتر جلوه می دهد.
آشپزی، عمل آماده سازی غذا برای مصرف می باشد، که در بر گیرنده محدوده بزرگی از روشها، ابزار و ترکیب اجزا برای توسعه طعم و یا قابلیت هضم غذا می باشد.
لازمه این کار انتخاب، اندازه گیری و ترکیب اجزا با یک روش منظم، همراه با تلاشی برای دسترسی به نتیجه مطلوب می باشد.
عوامل محدود کننده موفقیت شامل متغیر بودن مواد اولیه و کیفیت آنها، شرایط محیطی، ابزار و مهارت شخص آشپز می باشد.
تنوع آشپزی در سراسر جهان، بازتابی از ملاحظات بیشمار تغزییه ای، سلیقه ای، کشاورزی، اقتصادی، فرهنگی و مذهبی می باشد.
آشپزی مفهومی فراتر از دستور پخت چند غذا دارد. تمام علوم مربوط به تغذیه در حد کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در نهایت به این مبحث باز میگردند.
آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است. آشپز فردی است که این هنر را به خوبی دارا می باشد.
برای پاسخ به سوال بالا به اختصار به چند مورد از خصوصیات یک سرآشپز حرفه ای در ایران اشاره می کنیم:

1- یک سرآشپز حرفه ای دارای چندین مدرک آشپزی بین المللی و هتلداری باشد، زیرا داشتن علم بالا دید وسیع تری به او می دهد.
2- سال ها تجربه عملی و کار در رستوران های حرفه ای در کلاس جهانی برای یک سرآشپز بسیار لازم و ضروری می باشد، زیرا تنها داشتن دید علمی بالا در زمینه آشپزی بدون تجربه عملی کارایی لازم را نخواهد داشت.
3- دارا بودن رزومه کاری درخشان در رستوران های حرفه ای.
4- داشتن ذوق و سلیقه و خلاقیت بالا.
5- مهارت در طراحی منو و انواع غذاهای ایرانی و فرنگی.
6- داشتن سبک کاری خاص بطوریکه این سبک باعث شهرت او گردد.
7- آشنا بودن با غذاهای ملل مختلف و نیز فرهنگ و آداب و رسوم آنها.
8- داشتن سرعت بالا در نهایت دقت که تنها در سایه سال ها تجربه امکانپذیر است.
9- داشتن شناخت کافی و انتخاب مواد اولیه مناسب و تازه.
10- تهیه و پخت انواع غذا مطابق با استانداردها.
11- کشیدن غذا در ظروف مناسب همراه با تزئینات زیبا.
12- نظارت بر میزان و کیفیت مواد اولیه.
13- رعایت دستورالعمل های بهداشتی، ایمنی و سلامت.
14- توجه رائم به سود و ضرر رستوران.
15- پایش موجودی مواد غذایی.
16- قیمت گذاری صحیح منو.
17- پورشن بندی صحیح غذا.
18- شناخت و انتخاب نیروی انسانی.
19- برخورداری از موهبت سواد و ادراک تهیه و ارائه گزارشات لازم و مکاتبات داخلی.
20- داشتن چهره ای خوش و ظاهری آراسته.
21- برخورداری از سلامت کامل روانی و فیزیکی.
22- برخورداری از تخصص و تبحر لازم.
23- آشنایی با اصول اولیه بهداشت فردی و محیط کار.
24- سرآشپز موفق دائماً در حال بروز شدن می باشد و با تمامی متدها و غذاهای روز دنیا آشناست.
25- سرآشپز حرفه ای کسی است که در عین حال یک مدیر مقتدر و با سیاست بوده و کنترل تمامی قسمت های یک آشپزخانه را در دست داشته باشد.
26- سرآشپز باید حساسیت ویژه ای بر روی بهداشت مواد اولیه و محیط آشپزخانه داشته باشد، زیرا مستقیما با سلامتی مشتریان ارتباط دارد.
27- علاوه بر مهارت در نگهداری مواد اولیه و تهیه غذاهای خوش طعم سرآشپز باید تسلط کامل بر آنالیز تمامی غذاهای داخل منو را داشته باشد و با حداقل دور ریز در جهت پیشرفت و سود بیشتر رستوران گام بردارد.

سرآشپز حسام حسینی


  • paper | فروش بک لینک قوی | فروش لینک ارزان
  • خبرهای جدید در راه است | خرید رپورتاژ آگهی